FOTOCARTE MAX

Fiecare dintre albumele noastre foto personalizate sunt menite să se potrivească perfect cu ceea ce îți dorești de la o fotocarte tipărită. Photobook-urile de la Tipăresc Amintiri au o copertă de tip hardcover, iar fotocartea maxi este disponibilă în trei dimensiuni: album max cu copertă pătrată (21 x 21 cm și 25 x 25 cm) și album max în format landscape (30 x 21 cm).

Disponibilă într-o varietate de design-uri standard pentru copertă care să fie pe placul tău, fotocartea max este ideală pentru a păstra într-un singur loc pozele de la evenimentele speciale din viața ta: fotocarte amintiri din călătorie, fotocarte nuntă, fotocarte botez, fotocarte absolvire, album de amintiri, album logodnă etc.

Alege din modelele de fotocarte max pe care vi le punem la dispoziție și personalizează coperta așa cum vrei. Tot ce trebuie să faci este să selectezi fotografiile digitale sau albumele digitale preferate în funcție de numărul de pagini din album (de la 30 până la 120 de pagini), așează-le în ordinea în care vrei să fie printate în album, și încarcă-le pe platforma noastră. De restul se ocupă echipa Tipăresc Amintiri, pentru ca tu să te bucuri de o fotocarte personalizată de calitate, care să poată fi păstrată și pentru următoarele generații.