FOTOCARTE MINI

Se spune că esențele tari se păstrează în sticluțe mici. Acest lucru este valabil și pentru fotocărțile mini oferite de Tipăresc Amintiri: poți alege fie albumul foto mini pătrat, cu dimensiunea de 16 x 16 cm, fie albumul foto mini în format landscape, cu dimensiunea de 21 x 15 cm.

Cu aceleași opțiuni de personalizare ca și albumele foto mari, fotocartea mini este perfectă pentru a o transporta în geantă atunci când vrei să arăți și prietenilor tăi fotografiile de la nuntă, pozele de la botez, sau fotografiile din vacanța pe care ai avut-o. Mai mult decât atât, fotocartea mini se poate transforma în cadoul perfect pentru prieteni si membrii familiei: adună cele mai speciale fotografii ale voastre într-o fotocarte, iar noi ne asigurăm să vă oferim un album foto personalizat care să vă aducă zâmbete pe buze ori de câte ori veți privi cele mai dragi amintiri.

Oricare ar fi opțiunea ta, transpune fotografiile digitale pe hârtie fotografică de calitate ca să te bucuri instant de cele mai frumoase momente adunate într-un album personalizat. Alege din gama noastră de design-uri tematice pentru coperta albumului foto sau trimite-ne un design personalizat pentru print.