FOTOCARTE SUPER MAX

Cu un număr infinit de coperte personalizate, fie cu design-urile noastre standard, fie cu design-ul ales de tine, păstrează cele mai importante momente, amintiri și repere ale vieții în paginile unei fotocărți super max de la Tipăresc Amintiri.

De la fotografiile de nuntă până la fotografiile din luna de miere și nu numai, albumul tip fotocarte super max este modalitatea perfectă pentru a suprinde momentele fericite print-un print și de a crea un album foto personalizat care să dureze o viață.

Photobook-ul super max este foarte mare, disponibil în format landscape (30 x 25 cm) și format pătrat foarte mare (30 x 30 cm), ambele dimensiuni de album perfecte pentru fotografii digitale cu o rezolutie foarte mare, cum sunt pozele de la nuntă, pozele de la botez sau altele. Selecția de poze este printată pe pagini din hârtie fotografică lucioasă sau mată, de calitate superioară, dispuse într-o copertă hardcover, cu o rezistență mult mai ridicată decât albumele softcover, fără riscul ca paginile să se desprindă sau imaginile să se decoloreze de la expunere.