Despre noi

Despre GuestBook Store

In viata fiecaruia exista momente si evenimente minunate pe care nu am vrea sa le uitam niciodata.  Dar cum putem pastra cele mai dragi amintiri, pentru totdeauna?GuestBook Store s-a gandit tocmai la acest lucru, si venim in intampinarea ta si a evenimentului tau special cu o serie de albume foto personalizate de tip guestbook, foarte indragite de clientii nostri.

Fie ca e vorba de nunta, botez, aniversari, majorate si orice alt eveniment cu o mare insemnatate, noi te ajutam sa imortalizezi toate momentele memorabile din timpul evenimentului printr-un album foto personalizat. Iti punem la dispozitie nu doar un simplu guestbook, ci o carte de amintiri, pe care o scrieti chiar voi si invitatii, care pot lipi fotografiile amuzante de la cabina foto si sa scrie cateva randuri langa aceste poze.

GuestBook Store dispune de o gama larga de albume layflat (pentru o deschidere ampla a paginilor) si intr-o varietate de forme, pe placul tau: albume portrait, albume landscape, ambele in format A4 (20 x 30 cm / 30 x 20 cm) si albume square (24 x 25 cm). Unicitatea albumelor este conferita si de grafica personalizata cu numele celor sarbatoriti si data evenimentului special, dar mai ales de coperta printata cu design-ul pe care ti-l propunem sau pe care il putem descoperi impreuna, pentru crearea unui album de amintiri cu impact si care sa te reprezinte.

Selectia noastra cuprinde albume fie cu pagini albe, fie cu pagini negre, de calitate premium, cu un numar standard de 30 de pagini, la care se pot adauga, la cerere, pagini contra cost.Asteptam propunerile tale pentru personalizare pe adresa de e-mail contact@guestbookstore.ro. Pentru mai multe informatii sau pre-comanda, ne puteti contacta si telefonic la 0721 772 261, sau puteti folosi formularul de contact de pe site-ul nostru.Noi vom fi mai mult decat incantati sa fim parte a evenimentului tau special prin albumele noastre personalizate - o excelenta cale de a te bucura de momentele si mesajele dragi lasate de invitatii tai.